suasana

opomaneng iki?
aku dulinan opo iki?
dipatenin wae?
cepet ditembak-tembak
sampae wakeh
yo iki nggarai lemot
membentuk jaringan
gedekno ikune nggak ketok
terpental di aspal
hei aku duwe gambar
aku pulang ….

Tinggalkan Balasan