suasana

opomaneng iki?

aku dulinan opo iki?

dipatenin wae?

cepet ditembak-tembak

sampae wakeh

yo iki nggarai lemot

membentuk jaringan

gedekno ikune nggak ketok

terpental di aspal

hei aku duwe gambar

aku pulang ….

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *