Lir-ilir, Lir-ilir,

Lir-ilir, Lir-ilir,

Tandure wus sumilir,

Tak ijo royo-royo tak senggo temanten anyar,

Cah angon-cah angon penekno blimbing kuwi,

Lunyu-lunyu yo penekno kanggo mbasuh dodotiro,

Dodotiro-dodotiro, kumitir bedhah ing pinggir,

Dondomono jlumatono kanggo sebo mengko sore,

Mumpung padhang rembulane,

mumpung jembar kalangane,

Yo surako… surak hiyo. . .

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *